Wat is domotica?

 

Domotica wordt vaak in verband gebracht met dure gadgets en overbodige snufjes. Maar de term “domotica” dekt al lang de lading niet meer. “Leef- en woonautomatisering” is een betere omschrijving voor een moderne elektrische installatie die beantwoordt aan de huidige eisen van een comfortabele, energiezuinige en veilige leef- en woonomgeving. Vandaag de dag wordt er nauwelijks stilgestaan bij de keuze tussen een traditionele en een moderne elektrische installatie. Dit komt voornamelijk omdat de mogelijkheden van een leef- en woonautomatisering nog onvoldoende gekend zijn of als te duur worden beschouwd.

Waarom kiezen voor KNX Home Control?

 

Met KNX Home Control kiest u voor een moderne elektrische installatie die in uw dagelijks leven zorgt voor een aanzienlijke verhoging van het comfort, een efficiënt energiebeheer en een optimale veiligheid. Denk ook aan KNX Home Control als investering voor de toekomst zodat u voorbereid bent op de groei van uw gezin, een andere werksituatie of de mogelijkheid om langer zelfstandig in uw woning te kunnen blijven wonen. KNX home control onderscheidt zich door techniek op mensenmaat en door het gebruik van 2 open communicatiestandaarden.

Klassieke elektrische installatie

 

Bij een klassieke elektrische installatie worden alle stopcontacten, verlichtingspunten en schakelaars vast bekabeld. Deze bekabeling verloopt in kringen of stroombanen. Deze installatie biedt weinig flexibiliteit met het oog op latere aanpassingen.

 

 

EVENEPOEL JORIS

kachtemsestraat 168

B-8870 kachtem

 

051 31 77 68

0497 48 95 80

info@e-poel.be