Wij zijn partner van KNX

Een korte introductie
tot KNX

De vraag naar comfort en veelzijdigheid in het beheer van regelsystemen voor verwarming, verlichting en toegang bij zowel familiewoningen als kantoorgebouwen neemt toe. Tegelijkertijd wordt efficiënt energiegebruik almaar belangrijker. Mensen willen een comfortabele, duurzame en veilige plaats om te leven en werken en op dat vlak kan automatisering zeker zijn steentje bijdragen.

Meer (gebruiks)gemak en meer veiligheid in combinatie met een lager energieverbruik kan echter enkel worden gerealiseerd door een intelligente regeling en monitoring van alle betrokken producten. En hier ligt de echte uitdaging. Dergelijke systemen vereisten namelijk meer bedrading, van de sensoren en actoren naar de regel- en monitoringscentra. Voor professionals betekent een dergelijke wirwar van bedrading ook grotere inspanningen op het vlak van ontwerp en installatie, een hoger brandrisico en kosten die de pan uitrijzen. Dit is echter zonder KNX gerekend!

Elektriciteitswerken Evenepoel Joris - KNX Partner
Elektriciteitswerken Evenepoel Joris - KNX Partner
Elektriciteitswerken Evenepoel Joris - KNX Partner

De voordelen van KNX

Een toekomstbestendige technologie

Een geïntegreerde en toekomstbestendige oplossing

Een betrouwbaar en veilig systeem

Tijdbesparende en gemakkelijke installatie

Eindeloze flexibiliteit en personalisering

Een internationale community

Interesse? Informeer naar alle mogelijkheden.

Joris Evenepoel
+32 497 48 95 80

Het realiseren van de automatiseringsdroom

Automatisering hoeft niet moeilijk te zijn. Het vereist enkel een systeem dat de problemen van geïsoleerde apparaten uit de wereld helpt door ervoor te zorgen dat alle componenten via één gemeenschappelijke taal communiceren. Het soort apparaat dat u wilt gebruiken, maakt niet langer uit.

Ongeacht welk systeem u wilt regelen: verlichting, rolluiken, veiligheidssystemen, energiebeheer, verwarming, ventilatie, airconditioning, signalisatie- en monitoringsystemen, interfaces naar service- en gebouwautomatiseringssystemen, afstandsbediening, audio- en videotoepassingen, ... al deze functies werken via een uniform systeem. Dit wordt het principe van interworking genoemd. Dit is woning- en gebouwautomatisering in al zijn eenvoud. Dit is KNX.

Maximale flexibiliteit en personalisering

De mogelijkheden om een slimme woning of slim kantoor te creëren, zijn onuitputtelijk. Houd het eenvoudig met lichtregeling of ga uit de bol en verbind verschillende soorten apparaten. KNX legt de lat van automatisering en personalisering een stuk hoger.

Terug naar overzicht Offerte aanvragen
Elektriciteitswerken Evenepoel Joris - KNX Partner

Jouw project samen bekijken?

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en offerte.

26